jan
27
Egy nap a CET-ben Szerző: CET | 11:11

Az Egy nap a városban blog szerzője januárban közzétett egy olvasói cikket - ami komolyan kritizálta a CET-et. Hozzátette, hogy ő maga még nem járt az épületben, noha a kételyek ellenére nagyon izgalmasnak tartja a projektet, az épületet, a szerepet, amit be akar tölteni.

Nosza, kapva kaptunk az alkalmon és meghívtuk egy épületbejárásra, amelyben az olvasói cikkben megfogalmazott kérdésekre és kételyekre is választ adtunk.

Nem ez volt az első olyan tapasztalat, amelyből kiderült, hogy mindenkinek csak addig vannak kételyei, amíg meg nem nézte belülről a CET-et.

Beszámolóját blogján olvashatjátok!


Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az RSS olvasódhoz Add a Google Reader-hez

A bejegyzés trackback címe:

https://cet.blog.hu/api/trackback/id/tr762703660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Címkék: blog budapest kultúra innováció művészet építészet acélszerkezet cet duna part változatosság blogbejegyzés közraktárak egyedi koncepció épületbejárás kulturális intézmény egy nap a varosban blog

CET


A CET minden, ami Budapestben nagyszerű. Építészet, gasztronómia, kultúra, design, művészet, régi és új, nosztalgia és innováció egyben.

Fotók

CET Budapest

Feedek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása