már
25

A Fővárosi Önkormányzat - a fejlesztő szakmai csapatának kérésére - megváltoztatta előterjesztését a Duna-parti CET bérbeadásával kapcsolatban, eltörölve korábbi javaslatát a bánatpénz megfizetésére vonatkozóan. Így a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén már a módosított előterjesztést fogadta el.

Az elmúlt hónapok csatározásai után úgy látszik, hogy végre közelednek az álláspontok a Duna-parti CET ügyében a Főváros és a fejlesztő közt. "Üdvözöljük, hogy a Fővárosi Önkormányzat tárgyalóasztalhoz ült velünk, meghallgatta szakmai javaslatainkat és módosította a közgyűlési előterjesztést." - mondta Márton Imre, az ingatlanfejlesztő Porto Investment Hungary Kft. ügyvezetője.

"Ez számunkra annak bizonyítéka, hogy az ingatlan tulajdonosa, a Főváros, mint jó gazda, valós érdekeit szem előtt tartva cselekedett annak érdekében, hogy a CET mielőbb megnyithassa kapuit a nagyközönség számára. Őszintén reméljük, hogy ez a konstruktív légkör a projekt további szakaszaiban is megmarad majd, hiszen a viszálykodás nemcsak minden félnek, de Budapest lakosainak okoz leginkább kárt azzal, hogy hátráltatja az épület átadását."

A viták ellenére a műszaki átadás-átvétel zavartalanul halad, és hamarosan beadásra kerül a használatbavételi engedély iránti kérelem is.


Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az RSS olvasódhoz Add a Google Reader-hez

A bejegyzés trackback címe:

https://cet.blog.hu/api/trackback/id/tr782771206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Címkék: fővárosi önkormányzat bérbeadás porto investment kft. bánatpénz

CET


A CET minden, ami Budapestben nagyszerű. Építészet, gasztronómia, kultúra, design, művészet, régi és új, nosztalgia és innováció egyben.

Fotók

CET Budapest

Feedek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása