jún
20

A CET fejlesztője a mai napon hosszú idő óta az első pozitív, együttműködési szándékot jelző visszajelzést kapta a Fővárosi Önkormányzat projektfelelős főpolgármester-helyettesétől. Dr. Bagdy Gábor telefonon egyeztetett Márton Imrével a Porto Investment Hungary vezetőjével a CET szempontjából kritikus kérdésekben történő együttműködési szándékról. A felek ebben az ügyben a közeli napokban személyesen is egyeztetni fognak, amelytől a Duna-parti üvegbálna fejlesztője az eddigi viták lezárását, a közös, együttműködő kommunikáció megindulását és ennek következményeként a ház mielőbbi megnyitását várja.

A CET fejlesztője feltételezi, hogy a kapcsolatfelvétel mögött Dr. Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes jóhiszemű együttműködési szándéka és nem puszta időhúzás áll, ezért a főváros gesztusát viszonozva a Porto Investment a 2011. június 21-én 11:00-ra szervezett sajtótájékoztatót hozzávetőlegesen egy héttel elhalasztja, mivel annak egyik fő témája éppen a főváros szerepvállalásának mértéke (vagy annak hiánya) lenne, az egyébként kulcsrakész CET-tel kapcsolatosan.

A sajtótájékoztató új időpontjáról a sajtó képviselőit időben értesítjük. Ezen az eseményen a fejlesztő - remélhetőleg a fővárossal közösen - részletesen beszámol majd az egyeztetések kimeneteléről, illetve annak következményeiről, és így talán a „CET 100%, ???% FŐVÁROS?” cím még kérdőjeles részei is pontosíthatók lesznek.


Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az RSS olvasódhoz Add a Google Reader-hez

A bejegyzés trackback címe:

https://cet.blog.hu/api/trackback/id/tr173000645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Címkék: nyitás főváros sajtótájékoztató dr bagdy gábor

CET


A CET minden, ami Budapestben nagyszerű. Építészet, gasztronómia, kultúra, design, művészet, régi és új, nosztalgia és innováció egyben.

Fotók

CET Budapest

Feedek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása