jan
30

A pesti Duna-parton felépült, gigantikus acélbálnára emlékeztető épület, a CET (Central European Time) beruházás résztvevői január 28-án délelőtt fél 10-kor sajtótájékoztatót tartottak a helyszínen, hogy a különböző találgatásokra, téves híresztelésekre reagáljanak s egyúttal megválaszolják a projekttel kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

Az esemény sikeresen lezajlott; ezt az ellátogató sajtóorgánumok nagy száma is alátámasztja. A Porto Investment Kft-t a két tulajdonos, John M. Benfold és Márton Imre képviselte, az épület bérbeadását intéző Cushman & Wakefield Kft. részéről Szabó Viktória nyilatkozott, Kanász István fő-építésvezető pedig a WHP Építő Konzorcium nevében jelent meg.

A sajtótájékoztatót követően a résztvevők bejárhatták a minden részletében különleges épületet, egyúttal lehetőségük nyílt interjút készíteni a megszólalókkal.

Az eseményen kiadott sajtóanyagot innen letölthetitek!


Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az RSS olvasódhoz Add a Google Reader-hez

A bejegyzés trackback címe:

https://cet.blog.hu/api/trackback/id/tr652703507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

Címkék: építészet sajtótájékoztató cet duna part porto investment kft. beruházók bérlők john m. benfold márton imre cushman&wakefield szabó viktória kanász istván whp építő konzorcium épületbejárás

CET


A CET minden, ami Budapestben nagyszerű. Építészet, gasztronómia, kultúra, design, művészet, régi és új, nosztalgia és innováció egyben.

Fotók

CET Budapest

Feedek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása